Nytår 2019

Vi siger mange tak for et fantastisk nytår 2018/2019 og vi glæder os allerede igen til næste gang vi skal lave en masse nytårsmad.
Næste års menu kommer på siden efter sommerferien.

Du kan finde videoen på vores facebook side her !

VINE TIL NYTÅRSMADEN

Vi har spurgt vores Sommelier om gode råd til årets vine, og det er der kommet det her ud af:
 “Til jordskokkesuppen anbefaler jeg at i vælger en vin med både lidt syre og sødme. Dette kunne være en oversøisk chardonnay eller en chenin blanc fra Loire.

Til den røgede laks anbefaler jeg at i vælger en fino sherry, eller en senthøstet Riesling fra Alsace. Et godt valg kunne også være en Riesling Kabinett fra Mosel i Tyskland eller en Sauvignon Blanc fra New Zealand. 

Til kalvemørbraden anbefaler jeg at i enten vælger en Bordeaux vin med alder, så den er blevet dejligt afrundet til det lyse kød. Et andet godt valg vil være lidt lettere rødvine fra Valpolicella i Italien, dette kunne f.eks. være en Ripasso.
Til desserten vil jeg anbefale at i vælger en sød vin med god syre, som f.eks. Sauternes eller trockenbeerenauslese fra Østrig eller Tyskland. “