Mødelokaler i Vejle

Møder i hyggelige omgivelser

I de centrale omgivelser i Vejle finder du vores to nyligt renoverede mødelokaler, som kan danne ramme om nogle gode og produktive møder. Den historiske bygning går tilbage til 1700-tallet, hvor den hurtigt blev en populær købmandsgård i området. De hyggelige, gamle lokaler er så vidt muligt bevaret, så historien stadig kan ses og mærkes, når man træder ind ad døren fra gågaden i Vejle.

Herudover er der ikke gået på kompromis med hverken akustikken eller det tekniske udstyr. Her er der nemlig i begge lokaler en stor skærm til eventuelle præsentationer og en lynhurtig internetforbindelse.

Attraktive mødelokaler i centrum af Vejle

Book hyggelige mødelokaler her hos Conrads i Vejle. Vi har bygget om, fået styr på akustikken og kan nu tilbyde 2 fantastiske mødelokaler. Vores møde faciliteter har stor fleksibilitet uanset om i er 2 eller 12 personer.

MØDELOKALE “ALBERT” (fra 2-10 personer)

Projektor med 2 lærreder
46″ fladskærm
Flipover stativ
Lynhurtig WI-FI (200/200mbit)

MØDELOKALE “CONRAD” (fra 5-12 personer)

Kæmpe 65″ fladskærm
Flipover stativ
Lynhurtig WI-FI (200/200mbit)

Dagsmøder

DAGSMØDER 450,- pr. person. (Inkl. morgenmad, frokost, kaffe, kage og drikkevarer)

Parkering: Bryggen tilbyder 700 parkeringspladser hvoraf de første 2 timer er gratis! Herfra er der 5 minutters gang til Conrads og No 14 Vinbar.

Offentlig transport: Vejle busterminal og banegård ligger ligeledes 5 minutters gang fra Conrads og No 14 Vinbar.

Referencer:

  • BCA Bilauktion
  • Vejle Kommune
  • LunchIn Netværk
  • Danfoss
  • Vejle Håndboldskole
  • Circle K
  • Telesikring
  • IKEA

Kontakt: [email protected] eller 30630122

(inkl. morgenmad, frokost, kaffe, kage og drikkevarer)

450,- per person

Forespørg på møde

Mødelokaler

Indtast et tal, der er mindre end eller lig med 23.
Indtast et tal, der er mindre end eller lig med 23.
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hold dit dagsmøde i hyggelige omgivelser

Hvis I har brug for et mødelokale til hele dagen, kan vores mødelokaler, ALBERT og CONRAD, bookes enten dagen før eller i god tid til både dagsmøder eller bare i en time. Her vil vi sørge for den fulde forplejning. Der kan på forhånd aftales en plan for pauser med indlagt tid til mad og drikke, så jeres møder forløber efter tidsplanen. Det betyder også, at I kun skal sørge for at mødet forløber som det skal, så sørger vi for resten, både vådt og tørt.

Til dagsmøder tilbydes den velkendte Conrads oplevelse i et selvstændigt lokale med gode faciliteter, der er oplagte til både korte eller længere møder, hvor der er behov for topmoderne udstyr i flotte rammer.

Vælg fra hele menukortet

Når I booker vores mødelokaler hos Conrads, er der samtidig frit valg fra hele menukortet. I kan vælge mellem en lettere anretning som tapas fra NO14 inde ved siden af, eller vi kan diske op med et solidt måltid, hvis mødet varer længere tid.

Vi kan også klare både kaffen og kagen, skulle der blive trang til lidt sødt i løbet af dagen. Når I booker et mødelokale hos Conrads, er alt inkluderet i prisen. Så sørger vi for den fulde forplejning og sammensætter lige præcis det, I har brug for, for at kunne holde et succesfuldt møde.

Mødelokale “Albert” (2-10 personer)

Mødelokale “Conrad” (5-12 personer)