Conrads & No14 Vinbar Conrads & No14 Vinbar

Velkommen til

No14 Vinbar & Tapas i Vejle

På No14 Vinbar og Restaurant i Vejle kan der nydes spansk inspireret tapas hele dagen. Vælg mellem et bredt udvalg af charcuteri, fisk og kød samt snacks til den lille sult.

Vores personale står altid til rådighed med bl.a. anbefaling af vin til maden. Fuldend jeres aften med en af vores mange spændende cocktails, der er kreeret til at give dig en unik oplevelse. 

VINSMAGNING

Uanset om du er en erfaren vinkender eller blot nysgerrig efter at udforske vinens vidunderlige verden, er du kommet til det rette sted. 

Vi tilbyder en unik oplevelse med 4 forskellige vine fra Spanien. Vinene er ledsaget af 4 nøje udvalgte Tapas retter kreeret af vores køkkenchef Thijs. 

Vinsmagningen handler ikke kun om at smage og spise. Det handler også om at udfordre dine sanser og viden. Derfor har vi inkluderet en spændende quiz, hvor du kan teste din vinkundskaber og lære nye ting undervejs. 

Vinbar & Cocktails

Vi tilbyder et stort udvalg af klassiske cocktails med et twist, spansk inspireret pitchers og spændende Gin & Tonics.

Vi har altid minimum 25 forskellige vine på glas og et fantastisk udvalg af vine fra hele verden.

Tapas til frokost?

Vores populære Tapas kan nu nydes til frokost.

Her tilbyder vi blandt andet et bredt udvalg af "PINTXOS - Spansk Smørrebrød", tatar del casa eller charcuterie.

Fra klokken 11.30 - 16.00

SNACKMENU

Vores snacks er perfekte til den lille sult eller et godt glas vin.

Prøv f.eks. vores sprøde kroketter med spicy chutney, grillet blæksprutte eller eksklusiv Cecina af Kobe kød. 

SALUD!

Tapas Menu

Vi serverer lækker autentisk spansk inspireret Tapas.

Vi anbefaler Tapas Del Dia eller NO14´s Fourteen. Her skifter vi løbende menuen, så vi altid tilbyder noget nyt og spændende.

Fra klokken 16.30

Tapas i Vejle hos NO14

På NO14 har vi et stort udvalg af autentisk spansk tapas, som du kan nyde i vores unikke omgivelser. Vi holder til i Vejle i en gammel bevaringsværdig bygning fra 1799, som skaber de bedste rammer for en hyggelig aften i godt selskab.

For at sætte et spansk præg på omgivelserne, har vi malet væggene i spanske farver, og så har vi god spansk musik til at spille, så du kan få lidt af det spanske, så snart du træder indenfor. Ellers fokuserer på vi at lade maden og vinene tale, så du kan føle, at du sidder i Spanien og nyder en fantastisk tapasanretning.

 

Store autentiske portioner - præcis som i Spanien

Når du bestiller tapas hos os, får du det i farverige skåle og store autentiske portioner, som man sagtens kan være flere til at dele. Der kan både bestilles menuer eller a la carte. 

Vi har blandt andet en tapas menu, som vi NO14´s Fourteen. Her får 14 retter, som tager udgangspunkt i de bedste råvarer, vi har. Det kan være tigerrejer, hummer, trøffel, sortfodsskinke eller andre varer, som kan sætte et ekstravagant præg på anretningen.

Vi bruger altid friske og gode råvarer, og vi samarbejder med de bedste danske importører for at få lokale spanske specialiteter, så vi altid kan give dig en fantastisk smagfuld og autentisk spansk tapas.

 

Book bord

Book bord hos NO14 allerede I dag, og nyd en autentisk tapas menu eller bestil a la carte.

Skyl oplevelsen ned med vin fra vores store vinbar. Vi har altid mere end 25 forskellige vine på glas og et fantastisk udvalg. Er du mere til cocktails, tilbyder vi også et stort udvalg af de klassiske cocktails - ofte med et moderne twist.

BOOK DIT BORD HER

Baren
Mandag: 11.30 – 23.00
Tirsdag: 11.30 – 23.00
Onsdag: 11.30 – 23.00
Torsdag: 11.30 – 23.00
Fredag: 11.30 – 01.00
Lørdag: 11.30 – 01.00
Søndag: Lukket

Køkkenet
Mandag: 11.30 – 21.30
Tirsdag: 11.30 – 21.30
Onsdag: 11.30 – 21.30
Torsdag: 11.30 – 21.30
Fredag: 11.30 – 21.30
Lørdag: 11.30 – 21.30
Søndag: Lukket

Nyheder