FOURTEEN

Eksklusivt koncept for erhvervsdrivende

FOURTEEN

Vi kan med stolthed og glæde præsentere vores nye koncept, FOURTEEN. En unik mulighed for at komme helt ind bagved i maskinrummet på Conrads, NO14 Vinbar og Konditoriet.

En drøm vi har haft længe

Vi har længe haft en drøm at skabe et fællesskab for erhvervsdrivende i Vejle og omegn – et fællesskab hvor vi mødes i Den Smidtske Gård og skaber oplevelser sammen som sent vil glemmes.

Vi har på baggrund af vores mange års erfaringer i restaurationsbranchen skræddersyet eksklusive arrangementer og oplevelser til FOURTEEN, hvor vi ved hjælp af intern og ekstern ekspertise vil invitere indenfor i vores unikke univers. Derudover vil der løbende komme fordele, som du kan bruge til at forkæle dig selv, dine samarbejdspartnere og kolleger.

Du bestemmer selv prisen på dit medlemskab

Et medlemskab koster første gang 10.000, – (ekskl. moms), men du kan også indbetale mere, hvis du har lyst. Det betyder, at du egentlig selv bestemmer prisen på dit medlemskab.

Fourteen

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det er dine penge.

Uanset, hvor mange penge du vælger at indsætte på dit medlemskort, så er det altid dine penge – frit til at bruge på Conrads, NO14 Vinbar og Konditoriet. Pengene bliver stående på dit kort og kan tankes op efter behov.

Du køber dit medlemskab gennem din virksomhed.

På den måde er det altså penge, du og din virksomhed kan bruge til at forkæle dig selv, dine samarbejdspartnere og kolleger.

Med FOURTEEN får du:

  • 10% på regningen når du besøger Conrads og NO14 Vinbar.
  • 4 VIP Arrangementer om året.
  • 15% på regningen på Konditoriet – når dine samarbejdspartnere og kolleger skal forkæles.
  • … og meget mere